Kahden maan makuja -kirja on onnen avain

”Onnellisuuden saavuttaa vähin eväin” on Kahden maan makuja -kirjan maukas sanoma. Hyvä ruoka on oiva lähtökohta, josta viini rakentaa nautinnollisen kokonaisuuden. Näistä lähtökohdista kirjassa kerrotaan Italian viineistä suomalaisessa ruokapöydässä, ja tarjotaan kotikokkaajalle ruoka- ja viinitietoutta sekä maukkaita elämyksiä.


Kahden maan makuja -kirja on nyt kansissa ja kirjan painos tulee ulos ja myyntiin syyskuussa.

Italian viinit ovat oleellinen osa kirjan antia, johon paneutuminen on vaatinut tutustumista viinivalikoimaan ja niiden makumaailmaan lukijoiden puolesta!
 
Suomalainen ruoka, tässä siikaa uunissa Luganan kanssa, täydentää Kahden maan makuja -kirjan maanläheiseksi kokonaisuudeksi ruoan viinisuosituksen kanssa.

Kirjassa on 208 sivua, jossa pääosan muodostavat Italian eri viinialueet ja niissä olevat ruokaohjeet. Maukkaat ja helppotöiset ruokaohjeet, ruokahalua herättävä esillepano, monipuoliset viinivaihtoehdot sekä maanläheinen taitto kauniine kuvineen johdattavat lukijan matkalle kahden maan makuihin. Kustantajan ilmoittama kirjakauppahinta on 28 euron tasolla. Viiniblogin lukijoille kirja hinta tullee olemaan noin 20 euroa!

Viini- ja ruokaterveisin Heikki Remes, viinimies Västinniemeltä

www.viinimies.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti