Jukolan Vintage Cheddar - yksi ylitse muiden

Markku Liias liittyi siihen suomalaisten yritysten/yrittäjien joukkoon jotka näinä päivinä ovat niittäneet kunniaa maailman markkinoilla. Jukolan Juuston Aito Cheddar Vintage voitti omassa sarjassaan arvostetun ykkössijan Espanjan Oviedossa järjestetyssä kansainvälisessä World Cheese Awards -kilpailussa. Markun Vintage-juuston menestyminen sai lisää nostetta kun se nousi hopealle kilpailuun osallistuneiden 45 maan tarjoamien 4000 erilaisen juuston joukosta! Voiton taustalla on lähiseudun ensiluokkainen raaka-aine ja osaava, innovatiivinen käsityötaito. Onnittelut Markulle!

Aito Cheddar Vintage (ylhäällä keskellä) on yksi Jukolan Juuston cheddareista. Kaikkien juustojen  perusraaka-aineena on oman tilan vastalypsetty aamumaito. Juustomassaan uutetut, aidoista raaka-aineista valmistetut makuaineet antavat jokaiselle erikoisjuustolle oman aromikkaan lisänsä. Hänen käyntikortteinaan toimivat cheddarlaatat, joista voi tilanteen mukaan valita ajankohtaan sopivan makuvivahteen.

 

 

Kaikella on alkunsa ja tekijänsä. Oppia Markku on hakenut Kanadasta asti! Tuon pyyteettömän paneutumisen sekä osaamisen kyllä maistaa hänen tyylikkäistä ja monipuolista cheddar-juustoistaan. Juustomestari Markku Liias rakentaa monipuolisen ja vivahteikkaan juustotarjonnan juustotalon Cheddareista. Markku johdattaa omalla, innostavalla sekä juustomestarin osaavalla otteella maistelijat Jukolan Juuston erilaisten Cheddarien makuihin ja saloihin.

 

Teksti ja kuvat: Heikki Remes                                                                                   www.viinimies.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti